K 210 DECOR-20

Штукатурка декоративна мінеральна «КОРОЇД» біла (Ø 2,0 мм)

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ:
Колір білий
Витрата води для приготування робочого розчину 4,5-5,0 л на 25 кг
Витрата сухої суміші від 2,6 кг\м2*
Площа покриття з 1 мішка 25 кг сухої суміші близько 9,0 м2
Час використання розчину не менше 60 хв
Міцність зчеплення з основою в повітряно-сухих умовах після 28 діб тверднення не менше 0,5 МПа
Паропроникність не менше 0,05 мг/(мгодПа)
Коефіцієнт водопоглинання не більше 0,5 кг/м2•√год
Температура застосування розчину від +5 0С до +30 0С
Морозостійкість більше 75 циклів
Температура експлуатації від -50 0С до +70 0С

*Витрата продукту залежить від стану основи та навичок виконавця робіт.

Група Ц.1.ШТ4, ДСТУ Б В.2.7-126:2011

Маса нетто: 25 кг (± 1%)

СКЛАД:

Білий цемент, мармурова крихта, фракціонований пісок та модифікуючі полімерні добавки.

Сфера застосування:

Призначена для тонкошарового декоративного оздоблення всередині та зовні приміщення на різноманітних мінеральних поверхнях (бетон, цегла, цементно-піщана штукатурка тощо). Має естетичну фактуру «короїд». Рекомендується застосовувати як один із варіантів улаштування фінішного шару в системі фасадної теплоізоляції. Потребує подальшого покриття водно-дисперсійними або органорозчинними фарбами.

Властивості:
  • Білого кольору
  • Паропроникна
  • Застосування всередині та зовні будівель
  • Водо- та морозостійка
  • Тріщиностійка
Підготовка основи:

Здійснюється згідно з вимогами ДСТУ-Н Б А.3.1-23:2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Поверхня повинна бути міцною, рівною (нерівності поверхні перешкоджають створенню фактури), однорідною за водопоглинанням, очищеною від пилу, мастила та інших розділяючих речовин, що знижують адгезію розчину. Водопоглинаючі основи просочують ґрунтовками, потім вкривають контакт-ґрунтом. Покриття, пофарбовані вапняними, полімерними, органорозчинними, масляними фарбами, повністю видаляють механічним або іншим способом.

Виконання робіт:

Приготування робочого розчину: в чисту ємність налити воду з розрахунку 180-200 мл на 1 кг сухої суміші (4,5 – 5,0 л на 25 кг), рекомендована температура води від +15 0С до +20 0С. Поступово перемішуючи міксером, додавати суміш до отримання розчину без грудок. Витримати розчин 5 хвилин, знову перемішати до необхідної консистенції, якщо потрібно відкоригувати водою або сухим матеріалом. Час використання готового розчину — не менше 60 хвилин.

Розчинову суміш наносять металевим шпателем на підготовлену поверхню знизу вгору. Потім знімають зайву розчинову суміш і формують шар, товщина якого дорівнює максимальному розміру зерна штукатурки, металевий шпатель тримають під кутом 45-50° до оздоблюваної поверхні. В залежності від основи та температурних умов протягом 5-15 хвилин після нанесення розчинової суміші, надати свіжонанесеному шару необхідної фактури шляхом легких обертальних або поступальних рухів по поверхні за допомогою терки з пружною поверхнею (пластик, дерево). Роботи на одній площині рекомендується виконувати безперервно, не допускаючи висихання щойно затертих шарів, розпочинати від кута до кута будівлі чи приміщення або по границях рельєфних елементів огороджувальних конструкцій.

Меню