WARMIX F 102 Outer Farba ACRYL (база А)

Фарба акрилова

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Щільність:

База А

База С

 

1,4 кг/л

1,3 кг/л

Температура основи при застосуванні розчинної суміші: від +5 °C до +30 °C
Стійкість до впливу дощових опадів: через 12 годин
Стійкість до мокрого стирання по DIN EN ISO 11998, класифікація по DIN EN ISO 13300: не більше  0,05 кг/(м2 • ч05 )
Коефіцієнт водопоглинання: 0,3 м (при товщині покриття висохлої плівки 300 мкм)
Опір дифузії водяної пари, Sd: 0,15 м (при товщині покриття висохлої плівки 150 мкм)
Витрата при двошаровому нанесенні на рівну, підготовлену поверхню: від 0,2 до 0,3 л/м2
ДСТУ EN 1062-1:2012

Наведені технічні характеристики — довідкові і не можуть служити підставою для претензій. Продукція торгової марки WARMIX постійно вдосконалюється. З цієї причини технічні характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення.

СКЛАД:

водна дисперсія акрилової смоли з мінеральними наповнювачами та пігментами

ВЛАСТИВОСТІ:
  • висока атмосферостійкість;
  • лугостійкість;
  • висока еластичність;
  • ефективна при обробці конструкцій, які піддаються інтенсивному впливу волог;
  • стійка до стирання;
  • готова до застосування
СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ:

Акрилова фарба WARMIX Outer Farba ACRYL призначена для обробки поверхонь будівельних конструкцій та елементів всередині і зовні будинків. Зовні будинків — по мінеральних основах (бетон, цегла, цементно-піщані штукатурки). Всередині приміщень — як по мінеральних (в тому числі гіпсові штукатурки і плити і ін.), так і органічних основах (шпалери, полістирольні плити, фанера, деревостружкові та деревоволокнисті плити). Фарба застосовується також для оновлення естетичних властивостей декоративних штукатурок, раніше пофарбованих поверхонь, а також в системах теплоізоляції фасадів.

ПІДГОТОВКА ОСНОВИ

Підготовка основи здійснюється згідно ДСТУ-Н Б А.3.1-23: 2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Основа повинна бути сухою і міцною без видимих руйнувань.

Зовні будинків:

  • бетон, цегла, цементно-піщані штукатурки (залишкова вологість не більше 3%) — поверхню необхідно очистити від пилу, бруду та інших речовин і проґрунтувати ґрунтовкою WARMIX Grunt, за потребою вирівняти WARMIX Beton Grunt;
  • по старій фарбі – фарбу максимально видалити механічним шляхом, поверхню очистити; декоративні штукатурки: полімерні — вимити, просушити. Полімерцементні — очистити від пилу, бруду, кіптяви механічним шляхом, проґрунтувати WARMIX Grunt.
  • Старі цементно-піщані штукатурки очистити до міцного шару, заґрунтувати WARMIX Grunt, за потребою вирівняти WARMIX Beton Grunt.

Всередині приміщення:

  • гіпсові плити, штукатурки (залишкова вологість не більше 1%) — очистити від пилу, бруду, заґрунтувати WARMIX Grunt;
  • деревостружкові, деревоволокнисті плити, фанера — очистити і заґрунтувати WARMIX Grunt;
  • пофарбовані водоемульсійними фарбами, що втратили зчеплення з основою — видалити, ретельно промити, висушити і заґрунтувати WARMIX Beton Grunt;
  • клейові фарби, вапняну і крейдяну побілку, клею, папір та ін. покриття, розчинні у воді видалити повністю, промити, висушити заґрунтувати WARMIX Grunt;
  • газобетон — поверхню вирівняти WARMIX Beton Grunt, проґрунтувати WARMIX Grunt і зашпаклювати, пофарбувати через 7 діб;
  • масляну фарбу з хорошою адгезією до основи очистити, зашкурити, заґрунтувати WARMIX Grunt

Тріщини в мінеральних основах ремонтуються шпаклівкою. Якщо поверхня основи вражена грибками, мохом або водоростями, необхідно провести механічну очистку, потім промити і висушити. Чисту і суху поверхню обробити засобом проти грибків перед початком проведення ґрунтувальних робіт.

ВИКОНАННЯ РОБІТ

Ретельно перемішати вміст упаковки. Фарба наноситься пензлем, валиком або фарборозпилювачем в 2 шари. При фарбуванні світлих поверхонь всередині приміщень (наприклад: деревостружкових плит) часто буває досить одношарового покриття. При проведенні зовнішніх робіт і при фарбуванні темних, високо контрастних основ необхідно фарбувати в два шари. Фарбувальні роботи всієї поверхні, що знаходиться в одній площині, повинні проводитися без перерви методом «мокре по мокрому». Перерва в роботі або завершення фарбування рекомендовано проводити в місцях стику поверхонь (кути будівлі або приміщення), архітектурних елементів фасаду. У разі потреби у фарбу може бути розбавлена водою (не більше ніж на 10%) і ретельно після цього розмішана. При нанесенні фінішного шару фарбу розбавляти не рекомендується. Залежно від температури навколишнього середовища і вологості повітря повторний шар може бути нанесений через 4-5 годин.

РЕКОМЕНДАЦІЇ

На зведену конструкцію протягом 24 годин(частковий набір міцності) потрібно уникати дії надмірних навантажень та перекидаючих зусиль. Не замішувати новий заміс з залишками попереднього тому що це може погіршити якість розчину. При високих температурах доцільно використовувати холодну воду, а при tнс= +5…10 0С підігріту. Перед застосуванням не зберігати тривалий час суміш у мішках на сонці та морозі. В спекотну погоду рекомендується зволожувати блоки.

ПРИМІТКИ

Роботи слід виконувати при температурі основи від +5 °С до +30 °С і відносній вологості повітря до 80%. Всі викладені в даному описі вказівки і рекомендації можуть бути ефективні при температурі +20 ±2 °С і відносній вологості повітря 55 ±5%. В інших умовах час висихання фарби може змінитися.

Для збереження рівномірності кольору рекомендується при роботі на однорідних і великих поверхнях використовувати матеріали однієї партії, зазначеної на упаковці, а також воду з одного джерела.

Зберігати в місцях, недоступних для дітей. При роботі користуватися захисними рукавичками. Уникати контакту зі шкірою та очима. У разі потрапляння на шкіру або в очі негайно промити водою.

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Крім вищевикладеної інформації про застосування фарби, при роботі з нею слід керуватися діючими нормативними документами. У разі використання фарби в інших умовах необхідно самостійно провести тестові випробування або звернутися за консультацією до виробника.

При виконанні зовнішніх робіт слід уникати нанесення фарби на сильно нагріті поверхні, наприклад, поверхні, що знаходяться безпосередньо під впливом прямих сонячних променів. Свіжопофарбовані поверхні необхідно захищати від дощових опадів до повного висихання фарби.

ЗБЕРІГАННЯ

У фірмовій герметичній упаковці, в приміщеннях з температурою від +5 °С до +30 °С — 18 місяців від дати виготовлення, зазначеної на упаковці. Оберігати від заморожування.

Упаковка та утилізація

Акрилова  фарба WARMIX Outer Farba ACRYL фасується в пластикові відра по 10 л.. Після використання залишки продукту утилізувати як будівельне сміття, упаковку – як побутові відходи.

ГАРАНТІЇ ВИРОБНИКА

Виробник гарантує відповідність матеріалу вказаним технічним параметрам при виконанні правил приготування, застосування та зберігання продукту наведених вище. Виробник не несе відповідальності при неправильному застосуванні матеріалу, а також при застосуванні його в інших цілях та умовах не передбачених даним описом.

ВИРОБНИК:

ТОВ «АЙ КЬЮ ТЕК (УКРАЇНА)», Україна, м. Київ, вул. Лейпцизька, 5, оф., 1.

ЗАМОВНИК:

ТОВ “АЛЬФА ФОРМУЛА”, Україна, 04074, м.Київ, вул.Новозабарська, буд. 2/6.

Меню