WARMIX T 154 Decor Plast SILICONE T-1,5 («КАМІНЦЕВА» ⍉ 1,5 мм) БАЗА C

Штукатурка декоративна силіконова

Технічні параметри
Щільність: 1,6 кг/дм3
Температура застосування штукатурки: від +5 °C до +30 °C
Стійкість до впливу дощових опадів: через 24 години
Час утворення поверхневої плівки: близько 15 хвилин
Еквівалент опору дифузії водяної пари повітряного прошарку, Sd (м):

 

– зерно 1,5 мм: 0,17

 

Коефіцієнт водопоглинання, не більше: 0,15 кг/(м2 • год0,5 )

Витрати*  WARMIX Decor Plast Silicone:

Фактура «Камінцева»:

– зерно 1,5 мм: від 2,5 до 2,8 кг/м2

 

ДСТУ EN 1062-1:2012

*Витрата продукту залежить від нерівності основи та навичок виконавця.. Наведені технічні характеристики — довідкові і не можуть служити підставою для претензій. Продукція торгової марки WARMIX постійно вдосконалюється. З цієї причини технічні характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення.

Склад:

водна дисперсія синтетичних смол з мінеральними наповнювачами та модифікаторами

Сфера застосування:

Штукатурка WARMIX Decor Plast Silicone призначена для декоративної обробки поверхонь бетонних, цегляних, оштукатурених, гіпсових основ всередині і зовні будівель, а також застосування в системах утеплення фасадів.

Властивості:
  • стійка до атмосферних впливів і забруднень;
  • гідрофобна (водовідштовхувальна);
  • висока паропроникність;
  • еластична;
  • готова до застосування;
Підготовка основи

Підготовка основи здійснюється згідно ДСТУ-Н Б А.3.1 -23: 2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Основа повинна бути сухою і міцною, без видимих руйнувань. Перед застосуванням штукатурки основа очищається від пилу, напливів, масляних плям та інших речовин, які знижують адгезію розчину до основи. При необхідності основи повинні бути вирівняні.

Зовні будівель

Міцні і щільні цементно-піщані і цементно-вапняні штукатурки (вік не менше 28 діб), бетонні основи («вік» не менше 3 місяців, вологість 4%), міцна безшовна цегляна кладка («вік» не менше 28 діб) перед нанесенням штукатурки попередньо обробляються WARMIX Quartz Grunt. Неміцні основи, а також основи з високою всмоктуючою здатністю попередньо необхідно обробити ґрунтовкою WARMIX Grunt, а потім, через 4 години, нанести шар WARMIX Quartz Grunt.

Штукатурка наноситься після повного висихання ґрунтуючої фарби WARMIX Quartz Grunt.

Всередині будівель

Гіпсові основи (вологістю менше 1%) і основи з неміцних цементно-вапняних і цементно-піщаних штукатурок необхідно попередньо заґрунтувати ґрунтовкою WARMIX Grunt.

Малярські покриття з клейових або вапняних фарб слід ретельно видалити, а поверхню заґрунтувати WARMIX Grunt. Покриття з олійних і полімерних фарб слід видалити механічним шляхом або за допомогою розчинника, а потім всю поверхню обробити ґрунтовкою WARMIX Grunt.

Після висихання ґрунтовки WARMIX Grunt (через 4 години) на поверхню основи наноситься WARMIX Quartz Grunt/ Ґрунтуючу фарбу WARMIX Quartz Grunt рекомендується застосовувати в кольорі, наближеному до кольору штукатурки.

ВИКОНАННЯ РОБІТ

Вміст відра ретельно перемішати. Залежно від умов застосування консистенцію штукатурки можна змінити, додавши невелику кількість чистої води (не більше 150 мл на 25кг маси), і знову перемішати. Забороняється використання іржавих ємностей та інструментів. Штукатурка рівномірно наноситься на основу сталевою теркою під кутом 60° до поверхні. Товщина шару, що наноситься повинна відповідати розміру зерен заповнювача. Після того як нанесене покриття перестане прилипати до інструменту, можливе формування фактури поверхні штукатурки пластмасовою теркою. Однорідну фактуру поверхні у вигляді щільно укладених зерен крихти формують круговими рухами пластикової терки. Тертку при цьому тримають паралельно оброблюваної поверхні. Роботи на одній площині поверхні слід виконувати безперервно. У разі перерви в роботі необхідно приклеїти липку стрічку уздовж лінії, де закінчуються роботи, нанести на неї штукатурку і надати їй фактуру. Потім стрічку видаляють разом із залишками свіжої штукатурки. Після перерви продовжити роботу з зазначеного місця. Край нанесеної раніше штукатурки закрити липкою стрічкою, яку після нанесення нової ділянки штукатурки слід видалити.

В період формування фактури поверхні і висихання штукатурки її можна збризкувати водою. Інструменти і свіжі забруднення слід промивати водою. Затверділу штукатурку можна видалити тільки механічним шляхом. Час повного висихання штукатурки — 3 тижні.

Рекомендації

Для збереження рівномірності кольору рекомендується при роботі на однорідних і великих поверхнях використовувати матеріали з однієї партії, зазначеної на упаковці, а також воду з одного джерела.

Роботи на одній поверхні варто виконувати безупинно, дотримуючись правила нанесення «мокре на мокре». При виконанні зовнішніх робіт слід уникати нанесення штукатурки на сильно нагріті поверхні (наприклад, що знаходяться безпосередньо під впливом прямих сонячних променів).

Свіжу штукатурку необхідно протягом 1 дня захищати від дощу, а також надмірного пересихання і негативних температур. З цією метою будівельні ліси необхідно прикрити сіткою або фольгою. У разі використання матеріалу в умовах, не розглянутих в цьому технічному описі, слід самостійно провести пробні випробування або звернутися за консультацією до виробника.

Примітки

Штукатурку не можна змішувати з іншими матеріалами (фарбами, штукатурками та ін.). При необхідності штукатурку WARMIX Decor Silicon можна фарбувати силіконової фарбою.

Роботи слід виконувати при температурі основи від +5 °C до +30 °C. Всі викладені в даному описі вказівки і рекомендації можуть бути ефективні при температурі +20 °C і відносній вологості повітря 60%. В інших умовах час висихання може змінитися. При роботі зі штукатуркою необхідно берегти очі і шкіру. У разі потрапляння штукатурки в очі слід негайно промити їх водою і звернутися за допомогою до лікаря.

Зберігання

У фірмовій герметичній упаковці в сухих приміщеннях при температурі від +5 °С до +30 °С — 12 місяців від дати виготовлення, зазначеної на упаковці.

Упаковка та утилізація

Суміш WARMIX Decor Plast Silicone фасується в пластикові відра по 25 кг.

Гарантії виробника

Виробник гарантує відповідність матеріалу вказаним технічним параметрам при виконанні правил приготування, застосування та зберігання продукту наведених вище. Виробник не несе відповідальності при неправильному застосуванні матеріалу, а також при застосуванні його в інших цілях та умовах не передбачених даним описом.

Виробник:

ТОВ «АЙ КЬЮ ТЕК (УКРАЇНА)», Україна, м. Київ, вул. Лейпцизька, 5, оф., 1.

Замовник:

ТОВ “АЛЬФА ФОРМУЛА”, Україна, 04074, м.Київ, вул.Новозабарська, буд. 2/6.

Меню