I 504 “Thermal Insulation Glue Professional”

Клейова суміш для теплоізоляції

Стійкий до зміщення
Не горючість
Довготривалий час застосування
Морозостійка
Атмосферостійка
Паропроникна
СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ:

призначена для приклеювання усіх типів фасадних теплоізоляційних плит скло та кам’яної вати, гранульованого і екструдованого пінополістиролу, тощо) в системах утеплення будівель і споруд. Рекомендовано до використання в цокольній частині будівлі.

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ:
Витрата води для приготування робочого розчину 5,0-6,0 л на 25 кг сухої суміші
Витрата сухої суміші для наклеювання плит 5-6 кг/м²*
Час використання розчину не менше 120 хв
Міцність зчеплення з основою після 28 діб твердіння:

– в повітряно-сухих умовах

– навперемінного заморожування і відтавання (50 циклів)

 

не менше 0,8 МПа

не менше 0,5 МПа

Міцність зчеплення з плитами утеплювача – когезійний розрив по утеплювачу через 7 діб тверднення
Морозостійкість не менше 75 циклів
Температура основи від +5 °С до +30 °С
Температура експлуатації від -50 °С до +70 °С

*Витрата продукту залежить від стану основи та навичок виконавця робіт.
Всі приведені дані дійсні для t=+20 °С та вологості 60%, в інших умовах параметри та характеристики можуть змінитись.

Наведені технічні характеристики — довідкові і не можуть служити підставою для претензій. Продукція торгової марки WARM X постійно вдосконалюється. З цієї причини технічні характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення
Група Ц.1.ЗК5, ДСТУ Б В.2.7-126:2011

СКЛАД:

Портландцемент, фракціонований пісок, полімерні та модифікуючі добавки.

ПІДГОТОВКА ОСНОВИ:

Підготовка основи здійснюється згідно вимог ДСТУ-Н Б А.3.1-23:2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Поверхня повинна бути міцною, однорідною за водопоглинанням, очищеною від пилу, мастила та інших розділяючих речовин, що знижують адгезію розчину. За необхідності основу потрібно відремонтувати, вирівняти та прогрунтувати. Невеликі нерівності та вибоїни в основі можна зарівняти цією ж клейовою сумішшю, можливе також використання інших спеціальних сумішей. Грунтовка рекомендується глибокого проникнення, при ремонті основи починати укладання плит утеплювача не раніше ніж після 24 годин після закінчення роботи.

ВИКОНАННЯ РОБІТ:

Для приготування робочого розчину клею, в чисту ємність налити воду з розрахунку 220…240 мл на 1 кг сухої суміші(5,5…6,0л на 25 кг), температура води рекомендовано +15…+20 0С. Поступово перемішуючи міксером, додавати суміш до отримання розчину без грудок. Після витримки 5 хвилин, перемішати знову до необхідної консистенції, якщо потрібно відкорегувати водою або сухим матеріалом. Час використання готового розчину 120 хвилин.

Улаштування теплоізоляційних плит:

Нанести приготований розчин суміші WARM X I 504  THERMAL INSULATION GLUE PROFESSIONAL    по всій контактній поверхні плити зубчатим шпателем(10*10мм), встановити у плануєме розташування та притиснути. Під час притискання прикласти зусилля рівномірно по площі для розподілення розчину між основою і матеріалом. Плити слід монтувати щільно одна до одної уникаючи збігу вертикальних швів. Можливий час коректування положення не менше 10 хвилин. Через 2 доби після приклеювання необхідно механічно закріпити матеріал фасадними дюбелями та улаштувати гідроізолюючий армований шар. При низьких температурах середовища терміни робіт можуть подовжуватись.

Рекомендації

Крім вище викладеної інформації про застосування WARM X I 504 THERMAL INSULATION GLUE PROFESSIONAL , при роботі з ним слід керуватися діючими нормативними документами. У разі використання в інших умовах необхідно самостійно провести тестові випробування або звернутися за консультацією до виробника.

Примітки:

Суміш WARM X I 504 THERMAL INSULATION GLUE PROFESSIONAL містить портландцемент, тому дає лужну реакцію при зачиненні водою, під час роботи застосовувати засоби захисту. При потраплянні в очі та слизові оболонки ретельно промити водою, звернутись до лікаря. Всі приведені дані дійсні для t=+20 0С и вологості 60%, в інших умовах параметри та характеристики можуть змінитись.

Зберігання:

Cтрок придатності 12 місяців з дати виготовлення при зберіганні в фірмовій непошкодженій  упаковці в сухих приміщеннях на піддонах.

Упаковка та утилізація:

Суміш WARM X I 504 THERMAL INSULATION GLUE PROFESSIONAL фасується у тришарові мішки по 25 кг. Після використання залишки продукту утилізувати як будівельне сміття, упаковку – як побутові відходи.

Меню